Onze Services

Tuinmeubels Hout/Wicker/Stof Algenvrij Service

Het mooie weer komt eraan maar uw terras,  stoelen en tafel zijn groen, eerst schoonmaken doet u niet want het is nu even mooi weer.

Hoe verandert uw terras met de Algenweg Tuinmeubels Algenvrij Service?

Na opgave van de te behandelen meubels komen wij op een geschikt moment(hierbij is het van belang dat het weer mee werkt) bij u langs om de meubels te behandelen. Afhankelijk van de materialen zullen wij of een coating aanbrengen of een Enzymen reinigings behandeling uitvoeren die ervoor zorgt dat u tuinmeubels schoon zijn en dat ook langdurig blijven!

Met de coating kunt u beton, natuursteen en hout voor een periode van een jaar schoon houden. Met de enzymenreiniger kunt kwetsbare en flexibele materialen , zoals canvas, kunstof, riet, stof, zeildoek of stenen ornamentent behandelen. U zult met de enzymenreiniger een snel resultaat zien en deze zal ongeveer een half jaar werkzaam zijn. Hierna moet deze herhaald worden afhankelijk van de vervuiling.

Hoe gaat de behandeling van uw tuinmeubels in zijn werk:

  • Planning Wij kunnen uw tuinmeubels uitsluitend behandelen als het droog is voor en tijdens en direct na de behandeling! Dus wij kunnen soms afspreken dat wij op een andere tijd of datum komen.
  • Vrijmaken Voor het behandelen van uw tuinmeubels is het nodig dat deze droog zijn, alle aanwezige zaken zoals kussens, dekens en andere materialen die niet behandeld moeten worden opgeborgen zijn.
  • Voorbereiden Het te behandelen oppervlak zal veegschoon moeten zijn voor de behandeling.
  • Behandeling Met een spuitlans gaan wij onder lage druk onze coating of enzymen aanbrengen. Belangrijk is dat de coating na de behandeling kan opdrogen om het resultaat te garanderen. De enzymen doen direct en actief hun werk gedurende de dagen/weken na de behandeling.
  • Resultaat Als de coating is opgedroogd mag het oppervlak weer gebruikt en nat worden. De coating dekt nu de algen en mossen voldoende af zodat ze afsterven. De Enzymen doen hun werk zonder hulp! In de daaropvolgende weken hoeft u niets te doen. De behandeling is gestart en de coating zal ongeveer een half jaar tot driekwart jaar blijven zitten, en de enzymen zullen eventueel door uzelf na verloop van tijd nogmaals moeten worden aangebracht. Na enige tijd (afhankelijk van diverse factoren) zult u zien dat het oppervlak eerst donkerder kleurt omdat de algen afsterven en daarna zal de afgestorven alg gelijdelijk vanzelf oplossen en door de natuur worden afgevoerd.
  • Herhalingsbehandeling Na steeds ± 6 maanden nemen wij contact op om het resultaat met u te bespreken, moeten wij nogmaals behandelen of gaat u het zelf doen. Voorwaarde is dat u wel dezelfde werkwijze moet hanteren om het oppervlak doorlopend te beschermen tegen nieuwe aanslag. U zult tevens merken dat de oppervlakte er weer als nieuw gaat uitzien.
  • Kosten van de behandeling U kunt zelf inschatten wat de behandeling gaat kosten. Voor tuinmeubels ligt gezien de vormen en werkwijze de prijs op een per stuk niveau in plaats van per vierkante meter. Voor een tuinmeubels set van 4 stoelen en een tafel van hardhout betaald u € 75, per behandeling. Voor andere, grotere meubels of loungebank is de prijs variabel ivm met kussens en andere onderdelen en doen wij een prijsopgave.
Telefoon: 035-6257880
Ma-Vr: 09:00 – 17:00
Vraag nu een offerte aan

Onze services

Heeft u nog vragen?

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.