Onze Services

Vlonder en Steiger Algenvrij Service

Onze Vlonder en steiger Algenvrij Service is een van de werkzaamheden waar u als eigenaar de meeste tijd met het minste plezier aan besteed! Met de hogedrukspuit in de weer, aankleden in waterdicht pak, laarzen aan en moeizaam resultaat halen, veel water gebruikt en de herrie van de hogedrukreiniger maken het een onprettige klus.

Hoe verandert uw Vlonder of Steiger met onze Vlonder en Steiger Algenvrij Service?

Na een bezoek aan uw lokatie nemen wij de maten op van uw vlonder en/of Steigers op, en schatten ter plaatse aan de hand van de situatie in hoe wij gaan behandelen. In een aantal gevallen volstaat 2 keer per jaar behandelen om het beste resultaat te krijgen en houden, als dit anders is dan zullen wij u dat in onze offerte aanbieden. Tevens kunnen wij dan inschatten wat er eventueel nog aan voorbereiding moet worden gedaan, bijvoorbeeld grove aanslag weghalen of aanwezige zaken verplaatsen.

Hoe gaat de behandeling van uw Vlonder en/of Steiger in zijn werk:

  • Planning Wij kunnen uw vlonder en/of steiger uitsluitend behandelen als het droog is voor en tijdens en direct de behandeling! Dus wij kunnen soms afspreken dat wij op een andere tijd of datum komen.
  • Vrijmaken Voor het behandelen van uw vlonder/steiger is het nodig dat het oppervlak droog is, alle aanwezige zaken van het vlonder/steiger verwijderen.
  • Voorbereiden Het te behandelen oppervlak zal veegschoon moeten zijn voor de behandeling. Onkruid kunnen wij met onze behandeling niet wegkrijgen
  • Behandeling Met een spuitlans gaan wij onder lage druk onze coating aanbrengen. Belangrijk is dat de coating na de behandeling kan opdrogen om het resultaat te garanderen
  • Resultaat Als de coating is opgedroogd mag het vlonder/steiger weer belopen worden en nat worden. De coating dekt nu de algen en mossen voldoende af zodat ze afsterven. In de daaropvolgende weken hoeft u niets te doen. De behandeling is gestart en de coating zal ongeveer een half jaar tot driekwart jaar blijven zitten. Na enige tijd (afhankelijk van diverse factoren) zult u zien dat het vlonder/steiger eerst donkerder kleurt omdat de algen afsterven en daarna zal de afgestorven alg gelijdelijk vanzelf oplossen en door de natuur worden afgevoerd.
  • Herhalingsbehandeling Na steeds ± 6 maanden nemen wij contact op om het vlonder/steiger opnieuw te behandelen. Hierna is het vlonder/steiger doorlopend beschermd tegen nieuwe aanslag. U zult tevens merken dat de oppervlakte ruwer gaat worden als hij nat is omdat de natuurlijke looks weer naar boven komt.
  • Kosten van de behandeling U kunt zelf inschatten wat de behandeling gaat kosten. Wij rekenen een tarief van € 2,- per vierkante meter met een minimum van € 25 per behandeling. Door zelf het vlonder/steiger leeg te halen en losliggend zand en mos weg te halen en eventueel aanwezig onkruid te verwijderen bespaart u op de kosten van de behandeling. Wij kunnen u ook ontzorgen door een totaalprijs te maken inclusief deze werkzaamheden.
Telefoon: 035-6257880
Ma-Vr: 09:00 – 17:00
Vraag nu een offerte aan

Onze services

Heeft u nog vragen?

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.