Onze Services

De muren van uw Woning Algenvrij Maken

Uw huis ziet er niet meer zo fris uit, er zit groene of zwarte aanslag op de stenen, boeiboorden, potdeksel, betondelen of kunstof? Wij kunnen uw woning behandelen met onze coating om de algen te laten afsterven en vervolgens schoon en algenvrij te houden door het herhalen van de behandeling een of twwe maal er jaar.

Hoe werkt de Buitenkant Woning Algenvrijmaken service?

Om een goede inschatting te kunnen maken van uw probleem komen wij langs om een opname te doen waarbij wij de vervuiling zullen analyseren en aan de hand van het opmeten van de oppervlakten. U hoeft niet met borstels, zuren, gif of hogedrukstuiten aan de gang. Een behandeling met onze coating zorgt voor het gewenste resultaat. Uw huis fleurt weer op en planten en gras hebben niet te lijden door zuren, giffen of andere chemicalien. Na een aantal dagen of paar weken zal de alg afsterven en zal de aanslag eerst donderkder worden. Na verloop van tijd laat de alg los en zal vanzelf in de lucht worden opgenomen of verwaaien. Met de vervolgebehandeling voorkomt u nieuwe aangroei en dus aanslag.

Hoe gaat de behandeling van uw woning in zijn werk:

  • Planning Wij kunnen uw muren en wanden uitsluitend behandelen als het droog is voor en tijdens en direct de behandeling! Dus wij kunnen soms afspreken dat wij op een andere tijd of datum komen.
  • Vrijmaken Voor het behandelen van uw woning is het nodig dat uw woning droog is, alle wij vrij om uw huis kunnen lopen om de behandeling uit te voeren
  • Voorbereiden Het te behandelen oppervlak zal veegschoon moeten zijn voor de behandeling. Onkruid kunnen wij met onze behandeling niet wegkrijgen
  • Behandeling Met een spuitlans gaan wij onder lage druk onze coating aanbrengen. Belangrijk is dat de coating na de behandeling kan opdrogen om het resultaat te garanderen
  • Resultaat Als de coating is opgedroogd mag de muur weer nat worden. De coating dekt nu de algen en mossen voldoende af zodat ze afsterven. In de daaropvolgende weken hoeft u niets te doen. De behandeling is gestart en de coating zal ongeveer een half jaar tot driekwart jaar blijven zitten. Na enige tijd (afhankelijk van diverse factoren) zult u zien dat het muren eerst donkerder kleuren omdat de algen afsterven en daarna zal de afgestorven alg gelijdelijk vanzelf oplossen en door de natuur worden afgevoerd.
  • Herhalingsbehandeling Na steeds ± 6 maanden nemen wij contact op om het woning opnieuw te behandelen. Hierna is uw woning doorlopend beschermd tegen nieuwe aanslag. U zult tevens merken dat de oppervlakte natuurlijker gaat ogen onder andere als hij nat is omdat de natuurlijke vorm weer naar boven komt.
  • Kosten van de behandeling U kunt zelf inschatten wat de behandeling gaat kosten. Wij rekenen een tarief van € 5,- per vierkante meter met een minimum van € 250,- per behandeling. Door zelf het het loszittende zand en mos weg te halen en hoog onkruid te verwijderen bespaart u op de kosten van de behandeling. Wij kunnen u ook ontzorgen door een totaalprijs te maken inclusief deze werkzaamheden.
Telefoon: 035-6257880
Ma-Vr: 09:00 – 17:00
Vraag nu een offerte aan

Onze services

Heeft u nog vragen?

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.